نادیده گرفتن رژیم غذایی

برخی مواد غذایی مانند مونوسدیم گلوتامات، طعم دهنده ای که بیشتر در سوپ ها و دیگر غذاهای پردازش شده یافت می شود، کافئین، شکلات، سویا، پنیرهای کهنه، گوشت های پردازش شده، و شیرین کننده های غیرمغذی مانند آسپارتام، می توانند محرک میگرن باشند.

جا انداختن وعده های غذایی و عدم مصرف مایعات کافی

هیپوگلیسمی یا قند خون پایین می تواند زمانی که بسیار گرسنه هستید، رخ داده و موجب انبساط یا انقباض رگ های خونی شود که این شرایط می تواند محرک یک میگرن باشد. افزون بر این، گرسنگی به سطح استرس بدن اضافه می کند.

کم آبی بدن نیز می تواند موجب فشار خون پایین شود که محرکی برای میگرن است، از این رو، نوشیدن آب به میزان کافی در طول روز اهمیت دارد. تامین آب مورد نیاز بدن می تواند به مبارزه با خستگی نیز کمک کند که حین یا پس از یک میگرن شایع است.

حضور در محیطی با نور زیاد، سر و صدای بلند، و روایح قوی

افرادی که مستعد ابتلا به میگرن هستند، ممکن است حساسیت خاصی به بو، صدا، و نور از قبیل دود، روایح شیمیایی در عطرها و لوسیون ها، و سیستم روشنایی پر نور اداره خود داشته باشند.

خواب نامنظم

خواب بیش از حد کم یا زیاد می تواند محرک میگرن باشد. افرادی که یک برنامه خواب منظم حتی در روزهای آخر هفته را دنبال می کنند، می توانند احتمال بروز میگرن ناشی از شرایط نامناسب خواب را کاهش دهند.

کیفیت خواب نیز اهمیت دارد. متاسفانه، اگر میگرن بر کیفیت خواب شما تاثیر می گذارد، این شرایط می تواند خطر میگرن های بیشتر را افزایش دهد.

یک گزینه برای بهبود کیفیت خواب عدم استفاده از نمایشگرها مانند تلویزیون یا گوشی هوشمند پیش از خواب است زیرا نور می تواند شما را بیدار نگه دارد.

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.